lördag 9 juni 2012

Nya foton och agility

Vi har ju flyttat till hus. Hundarna har fått en egen inhägnad. Mest för Assa som jag inte litar på till 100% ännu. Imma hålls bra med oss då vi är ute.

Imma har varit på 3 mölli agility tävlingar. Hon är super duktig! På första tävlingen var hon lite rädd och skakade medan vi väntade på vår tur men de andra två tävlingarna har hon tagit det helt lugnt (så lugnt som man kan om man är Imma ;) ) Och så är hon lite fundersam över varför det är folk på banan, dem måste man kika på. Bara vi får bort det beteendet  så kommer det att gå mycket snabbare och felen kommer nog att minska de med. På de  två fösta tävlingarna blev vi sist men förra tävlingen blev vi sjätte på! Super stolt!

Assa har varit på agility andra gången i sitt liv. Hon är SÅ ivrig och klumpig. Tunneln for hon igenom utan att tveka, trots att det nästan är ett halvår sen hon sist såg en tunnel. Vi tränade lite slalom (med nät) och låga hinder. A-hindret och bommen var lite för skrämmande ännu så kontakterna får vi ta senare. Kommer antagligen mest att träna för skojs skull med henne. Hon är ändå en liten maxi hund. rätt snabb men ack så klumpig :D. Ivrig som bara den ändå!

Några bilder från allmänt bus på gården.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar